2020.07.16 Jeudi Valter
 
RECHERCHE RAPIDE RECHERCHE DÉTAILLÉE RECHERCHE AU NIVEAU EUROPÉEN NOS PRODUITS INFORMATIONS UTILES CARRIÉRE CONTACT  

RELATED
CLASSIFICATION INDEX

Porc L alimentation des porcs Viande porcine congelée Cochon de nettoyage en daim Viande de porc La viande de porc Importations de viande de porc Les importations de viande de porc Achat et vente de viande de porc et d'agneau Viande porcine congeléeKözterületimédia

Recherche détaillée


Recherche générale:  
Mot-clé:  
Nom de Société:  
Comitat:
Localité:   Internet:  
Code:   E-Mail:  
Adresse:    
Numéro d'indicatif:    
Rangement par / Avis:
[1] [2] [3] [4] »
Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
BA-HA-MA'S KFT.
Adresse: 2120 Dunakeszi, Pallag u. 55.
Téléphone: +36 (27) 548-150
Fax: +36 (27) 548-151
Web: www.bahamas.hu
E-Mail:

Mot-clé:
, abats congelés, Cerises congelées, Champignons surgelés, congelé des viandes de gibier sauvage, congelé la viande de canard, Congelés de poissons d'eau douce, De viandes en gros, De volaille congelée, Duck Frozen, Emballage individuel des produits de volaille, Faisan, Farm Frites congelées, ferme de pommes de terre frites congelées, Frozen, Frozen carpes, Frozen Foie Gras, Frozen frites françaises, Frozen la Turquie, Frozen Lamb, Frozen Tripes, Frozen viande d'autruche, Fruits congelés, fruits surgelés, Gyroscopes congelés, Hamburgers congelés, Industrie de la viande, Jeu Frozen, la viande bovine congelée, la viande de dinde congelés, Le poisson congelé, Le poisson congelé spécialités, Légumes, Légumes et fruits, légumes surgelés, Les légumes surgelés, les légumes surgelés en vrac, Les produits surgelés mis, Les viandes congelées, Mangalica viande congelée, Morceaux de produits à base de volaille, Packaged produits de volaille, Pâtes congelées, pâtisseries surgelées, Petits pois surgelés, Pois verts congelés, poissons congelés, Poitrines de volaille semi -, Pommes de terre, Pommes de terre congelées, Porc, poulet congelé, Poulet Pain de viande, Produits de viande, Produits de volaille congelés, Produits de volailles désossées, Produits panés, Produits surgelés, Rôti de Gipsy, Semi-viande congelée, Steak, Surgelés, surgelés alimentaire de gros, Tripes Stripe, Trotters, Tube de maïs, Veau, Veau congelé, Vente en gros congelés, Viande bovine congelée, viande congelée, Viande de distribution, Viande de gibier, Viande de volaille, Viande porcine congelée, Viande Tiny, Volaille, Volaille bac, Volaille, industrie de volaille,
GPS: 47.621988 / 19.122536
Bővebb információ: Certificate of incorporation
Leírás: Gyorsfagyasztott baromfi, sertés, marha, vadhúsok, zöldségek, tésztafélék, gyümölcsök, halak.

A BA-HA-MA'S Kft fő tevékenysége a hazai élelmiszerkereskedelem: a jó minőségű gyorsfagyasztott termékek vásárlókhoz történő eljuttatása. Termékkínálatunk igen széles: baromfi: csirke, pulyka, tyúk, kacsa, liba, kakas, gyöngytyúk, továbbá sertés- és mangalica termékek, borjú és szürkemarha, vadhúsok: szarvas, őz, vaddisznó, muflon, fácán, vadkacsa, vadnyúl, ezen kívül édesvízi- és tengeri halak, halkülönlegességek, panírozott halkészítmények, húskészítmények, mint például a hamburgerpogácsák, gyrosok és saslikok, magyaros ízeket idéző készételeket, panírozott húsféléket több gyártótól is: Hungerit, Sága, Gallicoop, Passner, Ring, burgonya a FARM FRITES-től és zöldségfélék a Bonduelle-től, gyümölcsök, gombák, gesztenyepüré, lisztből készült temékek, cukrászati termékek: derelyék, gombócok, nudlik, és persze pizzák, lasagne-k. A BA-HA-MA’S Kft 1995-óta foglalkozik gyorsfagyasztott termékek nagykereskedelmével, termékkínálatát folyamatosan bővíti: legutóbb került bevezetésre a francia pékárut kínáló Délifrance termékcsalád is.

Zöldségek, zöldségkeverékek gyártása

A forgalmazás mellett gyorsfagyasztott zöldségek gyártását és végezzük saját zöldségcsomagoló üzemünkben. Céljaink között szerepel a folyamatos termékfejlesztés, a saját gyártású zöldségeink palettájának bővítése is: így került sor a zöldségkeverékeink, mint a franciasaláta 450 g, mexikói 450 g, a finomfőzelék 450 g, a húsleveszöldség 450 g termékek, valamint az egy komponensű gyorsfagyasztott zöldségeink, mint a zöldborsó 450 g és 1000 g, sárgahüvelyű zöldbab 450 g és 1000 g, fejtett bab 300 g, brokkoli 450 g, karfiol 450 g termékek. További, saját márkás terékeink: gesztenyepüré 250 g, spenót 450 g és sóska 450 g termékek.

Kinek ajánljuk?

Éttermek, vendéglátó egységek, büfék, konyhák, élelmiszer-, hús- és hentesáru üzletek, viszonteladók részére kínáljuk minőségi, gyorsfagyasztott termékeinket.

Minőségpolitikánk...

Garanciája a bevezetett HACCP minőségbiztosítási rendszer.

Hol vagyunk?

Telephelyünk Dunakeszin található: 2120 Dunakeszi, Pallag utca 55. IRENE hűtőraktár és nagykereskedelem

Áruszállítás:

Termékeink biztonságos szállítását a legkorszerűbb, hűtőmotorral felszerelt, állandó - 18 celsius fokos szállítási hőmérsékletet biztosító saját szállítójárművekkel végezzük: túrajárataink napi rendszerességgel közlekednek Budapesten, Pest megye, Nógrád megye teljes területén. Komárom-Esztergom, Fejér, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok megyébe is heti rendszerességgel indítunk túrajáratokat.

Nem csak nagykereskedelem...

A gyorsfagyasztott termékek nagykereskedelme mellett, korszerű szadai üzemünkben állítjuk elő a panírozott-elősütött PASSNER - színhúsból, házias receptek alapján készülő - és a RING márkatermékeinket, továbbá kiváló kocsonya és pörkölt csomagokat.


RENDELÉSFELVÉTEL: +36 27 548 150
Kolléganőink a fenti telefonszámon MEGHOSSZABBÍTOTT IDŐPONTBAN fogadják hívásaikat:
hétfőtől - péntekig: 05.00 - 19.00 óráig
szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon, továbbá nyitva tartási időn túl üzenetrögzítőn adhatják le megrendeléseiket, faxon a +36 27 548 151 számon és e-mailben: bahamas@vnet.hu címen.

Kiszállítás Budapest területén már a szombati napokon is!

BA-HA-MA'S Kft gyorsfagyasztott termékek nagykereskedelme

Cégünk, a BA-HA-MA'S Kft. 1994. óta foglalkozik gyorsfagyasztott élelmiszerek nagykereskedelmével. A gazdasági társaság eredeti tulajdonosi szerkezetét megtartva, magyar családi vállalkozásként vált az észak-közép magyarországi régió meghatározó nagykereskedőjévé. Viszonteladó partnereink révén termékeink mára az ország egész területén elérhetőek.

Áruszállítás

Dunakeszi telephelyeinkről hatékonyan végezzük a napi szintű áruszállítást, a főváros és az agglomeráció egész területére, kihasználva az elhelyezkedés biztosította logisztikai előnyöket. Telephelyünk: 2120 Dunakeszi, Pallag út 55. (IRENE hűtőraktár és nagykereskedelem)

BAromfi, HAl, MArha, Sertés...

Választékunkban megtalálhatók a különféle sertés, vaddisznó, házinyúlhús, szárnyas (csirke, tyúk, pulyka, kacsa, liba), marha, borjú, bárány, szürkemarha, mangalica és vadhúsok, valamint olyan különlegességek is, mint például a strucchús. Forgalmazunk tengeri és édesvízi halakat, tengeri különlegességeket, zöldségeket, gyümölcsöket, gombákat, gyorsfagyasztott tésztaféléket és különböző kényelmi termékeket, mint például az előre panírozott húsok, vagy a levesbetétek.

Hűtőraktár és nagykereskedelem

A vásárlói és fogyasztói igényeket folyamatosan figyelve és követve választékunk mára 500 feletti cikkelemre bővült. A széles választék kialakítása mellett nagy hangsúlyt fektetünk az általunk forgalmazott termékek folyamatos elérhetőségére is. Ezt szolgálta az a pár éve végrehajtott telephelyfejlesztésünk is, melynek keretében átadtuk új, 1000 tonna tárolókapacitású, modern hűtőraktárunkat.
2012. májusában bővítettük hűtőraktárunkat:
egy új, modern, vevőközpontú nagykereskedelmi egységet adtunk át.
Vásárlóink - a forgalmazott termékkör jellegéből adódóan - éttermek, konyhák, büfék, egyéb vendéglátóipari egységek, élelmiszer-kiskereskedelmi egységek, hús- és hentesáru üzletek, valamint szintén az élelmiszer-kereskedelmi területen dolgozó viszonteladók. Cégünk nagy figyelmet fordít az általunk kínált szolgáltatások folyamatosan emelkedő színvonalára. Minőségi standardjaink betartását és folyamatos fejlesztését magunkra nézve kötelezőnek tekintjük. Megrendelőink ellátásához saját tulajdonú eszközparkot használunk. Gépjárműflottánk teszi lehetővé a vásárlói igényekhez való legrugalmasabb alkalmazkodást és biztosítja a hatékonyan szervezhető áruellátást. Vásárlóink áruszállítással történő kiszolgálása mellett telephelyünkön természetesen van lehetőség helybeli vásárlásra is.
Kapcsolatfelvétel céljából kérem keressenek minket telefonon a +36 27 548 150 telefonszámon, vagy személyesen a 2120 Dunakeszi, Pallag utca 55. szám alatt található központi irodánkban és e-mailben a bahamas@vnet.hu címen.

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
A.L.M. Sertéstenyésztő Húsipari Kft.
Adresse: 7537 Homokszentgyörgy, József major 1.
Téléphone: +36 (82) 487-301

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.1189989 / 17.5743146

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Aka-Hyb Kft.
Adresse: 7761 Kozármisleny, Szentkútpuszta
Téléphone: +36 (72) 371-248

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.028909 / 18.2926811
Bővebb információ: Certificate of incorporation

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Aka-Hyb Kft.
Adresse: 7700 Mohács, Tompa Mihály u. 15.
Téléphone: +36 (69) 322-250

Mot-clé:
Porc
GPS: 45.9892485 / 18.681235

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Alföld Kft.
Adresse: 6346 Sükösd, Arany János u. 63.
Téléphone: +36 (79) 363-061

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.293293 / 19.0008048
Bővebb információ: Certificate of incorporation

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Atek Agrártermelő Kft.
Adresse: 3360 Heves, Erdőtelki u.
Téléphone: +36 (36) 345-056

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.658702 / 20.338999

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Ács-Pig Kft.
Adresse: 2941 Ács, Külterület.
Téléphone: +36 (34) 700-054

Mot-clé:
Porc

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Bafami Sertéstenyésztő és Hízlaló Kft.
Adresse: 6351 Bátya, Külterület.
Téléphone: +36 (78) 468-031
Fax: +36 (78) 468-601

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.4796013 / 18.9548791

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Baranya Farm Kft.
Adresse: 7975 Kétújfalu, Szurda puszta
Téléphone: +36 (73) 342-325

Mot-clé:
Porc
GPS: 45.9676116 / 17.7091432

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Bábolna Rt. Sertéstenyésztési Divizió
Adresse: 2509 Esztergom, Kenyérmező u. 0481/3. hrsz.
Téléphone: +36 (33) 319-582

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.793308 / 18.741933

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Béke Termelőszövetkezet
Adresse: 7759 Lánycsók, Pécsi országút
Téléphone: +36 (69) 364-135

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.019906 / 18.5967341

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Békési Pig-Farm Kft.
Adresse: 5630 Békés, Rákóczi u. 33.
Téléphone: +36 (66) 510-560

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.776861 / 21.136754

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Bihari Sertés Hízlaló Tenyésztő és Értékesítő Kft.
Adresse: 4110 Biharkeresztes, Bojti út
Téléphone: +36 (54) 430-044

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.131554 / 21.7247

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Bihari Sertés Hízlaló, Tenyésztő és Értékesítő Kft.
Adresse: 4137 Magyarhomorog, Mogyorós tanya
Téléphone: +36 (54) 437-068

Mot-clé:
Porc

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Broyler Kft.
Adresse: 5100 Jászberény, Necső tanya
Téléphone: +36 (57) 411-642

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.343774 / 20.0263575

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Cserjés Farm Kft.
Adresse: 8726 Iharos, Sertéstelep 1.
Téléphone: +36 (82) 720-056

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.3284818 / 17.1110468

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Dab-Pig Kft.
Adresse: 8345 Dabronc, Gazdasági telep
Téléphone: +36 (87) 457-222
Fax: +36 (87) 457-097

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.031344 / 17.167558
Bővebb információ: Certificate of incorporation

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Deka-Hyb Kft.
Adresse: 3384 Kisköre, Széchenyi István út 24.
Téléphone: +36 (36) 358-413

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.527702 / 20.380864

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Deka-Hyb Kft.
Adresse: 4558 Ófehértó, Gerebse tanya
Téléphone: +36 (42) 395-096

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.9381865 / 22.0353003

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Deka-Hyb Kft.
Adresse: 5082 Tiszatenyő, Külterület
Téléphone: +36 (56) 702-055

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.1334997 / 20.3751156

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Egyek Szigethát Kft.
Adresse: 4069 Egyek, Páskom dűlő 1.
Téléphone: +36 (52) 378-176

Mot-clé:
Porc
GPS: 47.6858899 / 20.8106972

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Emonafarm Kft.
Adresse: 2435 Nagylók, Külterület
Téléphone: +36 (25) 244-099

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.97649639999999 / 18.64115000000004
Bővebb információ: Certificate of incorporation

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Externál Kft.
Adresse: 7837 Hegyszentmárton, Külterület 1.
Téléphone: +36 (73) 494-035

Mot-clé:
Porc
GPS: 45.903648 / 18.090288
Bővebb információ: Certificate of incorporation

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Farmer-Kiss Kft.
Adresse: 8861 Szepetnek, Gyóta puszta 11.
Téléphone: +36 (93) 381-901

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.4227534 / 16.8856468

Page pour préciser les données - J' envoie à un ami - j'imprime
Felsőszentiváni Meta Kft.
Adresse: 6447 Felsőszentiván, Jókai Mór u. 1.
Téléphone: +36 (79) 353-717

Mot-clé:
Porc
GPS: 46.1944106 / 19.1899214

[1] [2] [3] [4] » Retour en haut de la page
Akkor válasszon minőségi tárhelyet. Garantált Minőségű tárhely és domainregisztráció a MediaCentertől!

Óradíjas grafikus

Babaindex kupon

Ultrahangos zsírbontó
 
www.kozuleti.com
E-Mailkozuleti@kozuleti.com
 Declaration juridique
 Classification Index
 contact